Янукович - другий невиїздний

17 січня 2011, 23:59
Власник сторінки
журналист, путешественник, арт-менеджер
0
5173

Незнання історії - не звільняє від відповідальності.

Дєдушка Юра дуже старався на посаді мера Москви, да так старався, що скоро він буде небажаним гостем, де-факто вже є, як в Росії, так і в ЄС, зокрема сьогодні Латвія відмовила Дєдушкє у "виді на проживання".

Царьок-самозванець з Москви вже майже сидить, принаймні дуже на це наривається і переймається надто з того приводу. І щось не чутно вже про його візити в місто-герой Севастополь і заяви про те, що це Росія. Добре ж він прислужувався головнокомандуючим царькам, але перебрав з бажанням мати нескінченність, адже нескінченність - лише у Них.

Кому потрібен такий Лужков? ЄС? Не потрібен, там знають, що він крав. США? Теж стрьомно - можуть посадити. В Україні він приїжджав глагольствувать представляючи велику і могучу власть, а тепер наче і невдобно, і ще й він тут хоч і став "в'їздним", завдяки тому, що президентський інститут замінив в Україні губернаторський, але ж і тут його Царьки дістануть.

Чого ж це Дєдушка Юра не хоче зібрати свої всі активи і чкурнути куди-небудь в М'янму, де за рік він може стати королем, правда там примножити свої багаства у нього не вийде, тому йому видається, що краще на них досидіти до останнього.

До останнього досидить і наш царьок-самозванець, святий московського патріархату і знавець історії, літератури і навіть географії. Але якщо з літературою та географією можуть ще якось і допомогти помічники, то історія, на жаль, така річ, яку треба вчити, навіть зекам. Просто для того, щоб помічати очевидні речі. Просто аби приймати рішення, базуючись на досвіді не лише своїх власних зеківських ґуль, які майже не набиваються.

Лукашенко, Лужков, Янукович. А історія московського добросусідства і миротворчого партнерства має набагато глибші корені. Московська дипломатія має усталені звичаї і швидше за все, навіть окреме звичаєве право.

І флот, авіація, газотранспортна система - це лише початок. А шантажувати вони вміють, вже навіть наш царьок це проходив. Здавати треба буде все більше, так що, містер губернатор, приготуйте вазєлін або армію відгодованих бабусь. Але цього могло б і не бути, "якби ви вчились так як треба", а історію писав не тютюновий професор, поставлений теж звідкись "зверху" міністр освіти, який добре виконуючи вказівки звідти, пояснив нашому губернатору ху із ху серед бендеровців.

Кому буде потрібен такий Янукович? Думаю, план по своїй "невиїздності", він вже майже виконав, тож чекати недовго лишилось.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Янукович,Лукашенко,Лужков,ЄС
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.