Увага! Загубилася опозиція! Може, хтось бачив, де вона і чим займається?

03 жовтня 2012, 21:36
Власник сторінки
журналіст
0
2915
Увага! Загубилася опозиція! Може, хтось бачив, де вона і чим займається?

До уваги Олександра Валентиновича Турчинова та Арсенія Петровича Яценюка.

       Загалом, політична бездіяльність завжди пояснюється "роботою в округах". Тому, що таку "роботу" ніхто не зможе перевірити. Може справді хтось знає, чим займається опозиція? Хтось відає про якісь останні акції і виступи? Або взагалі про якісь альтернативи тому, що відбувається зараз в країні? Що робить опозиція для перемоги на виборах? Я, власними очима, бачив і чув політтехнолога "Батьківщини"  Олега Медведєва, який розповів про стратегію опозиціонерів. з`ясувалося, що про перемогу на виборах не йдеться - головне не допустити конституційної більшості у Януковича. З таким настроєм слона не продати (є такий анекдот).

А де Арсеній Петрович Яценюк? Нація не бачить лідера. Остання акція опозиції була на сходах Українського дому, коли головні опозиціонери захищали українську мову і несподівано оголосили перемогу (хоча було зрозуміло, що це "піррова" перемога). Правда, ще запросили всіх бажаючих "попротестувати" проти мовного закону на День незалежності. А вже потім повідомили, що нічого не буде. Це теж зрозуміло: пиво, феєрверк, дівчата на Хрещатику, все таке...

Схоже, що в опозиційному таборі "справжніх, буйних мало"... Насправді, їх просто немає. Опозиція виглядає, як хороший, гарно зачісаний хлопчик з кумедним метеликом на комірі. Ця дитина добре знає, що старших треба будь-що слухатись. За це він отримає шоколадку. Неслухняних і хуліганів, здатних вперіщіти комусь межі очі, просто викинули із списків. Наприклад, Олеся Донія. Який пройшов вуличні бої, починаючи з кінця вісімдесятих. Пане Турчинов, це ви викреслили Донія із списків? Олександре Валентиновичу, де ви були, коли Олесь організовував перший український майдан у 1990 році? Тоді на барикадах я вас не бачив. Як, зрештою, і тепер. Розумію - офісна робота. Вона відбирає весь час. Зустрічі, наради, кава-брейки. Домовленості по округам...  

Я хочу помилитись, але у мене стійке відчуття, що цієї самої опозиції в країні просто не існує. Схоже, головні дійові особи свою лінію поведінки визначили. Вони не заважають владі перемогти на виборах. За це спокійно, без інцидентів та неприємностей, отримують свої депутатські мандати, разом з недоторканістю, і бавляться парламентською меншістю, яка ні на що не впливає. У цей час Юля продовжує стукати черевичком у двері, вимагаючи зустрічі із своїми соратниками. Кінець другого акту, завіса, оплески, квіти.

Я дуже хочу знайти докази того, що я помиляюсь. Можливо, в країні відбувається якийсь непомітний рух, що приводить у дію якісь глобальні сили? Прошу вас, шановні читачі блогосфери, розвіяти мої сумніви. Буду вдячним за будь-які докази існування в нашій країні реальної, а не кишенькової, зализаної і розчісаної "опозиції". А-ууу, опозиція, прокидайтеся! Бо інакше можна замерзнути - зима іде. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.