В чергу за Сніданком до Обами

04 лютого 2013, 19:49
Власник сторінки
політконсультант, журналіст
0
2459

Українські політики відчувають дефіцит закордонної уваги

Ще два роки тому такій події як Молитовний сніданок з Президентом США ніхто не надавав значення. З України туди їздила делегація максимум із 5-ти людей. Нині, аби потрапити  на цей захід, вибудувалася черга.

До Вашингтона поїде, точніше, мали поїхати, 34 особи. Навіть якщо відмінусувати Сергія Міщенка, котрому Володимир Рибак не підписав відрядження та Рината Кузьміна, якому посольство США дипломатично відмовило у візі, то, всеодно, виходить повноцінна фракція українського парламенту...

Такою кількістю можна «заблокувати» проведення заходу. Для трьох десятків політиків потрібно буде виділити окремий стіл та забезпечити канапками і кавою. Європейці знову дивитимуться на українців як на «крейзі».  Адже, зазвичай, на Сніданок приїзджають не надто чисельні делегації. 

Список української делегації нагадує такий собі політичний колгосп, де у керма стоїть провладна партія. Із 32 осіб понад 20 членів делегації - це представники влади.

Заради Сніданку з Обамою засідання парламенту, за власний рахунок, готові прогуляти не лише Ганна Герман, а й поки що президентський представник у Раді Юрій Мірошниченко, сестра глави президентської адміністрації Юлія Льовочкіна, донька Сергія Ківалова Тетяна, син Генпрокурора Артем Пшонка, лідер молодих регіоналів Андрій Пінчук, перебіжчик з БЮТу Павло Унгурян та просто рядовий депутат-регіонал Олександр Горошкевич.

Також молитиметься з Президентом США голова бюджетного комітету ВРУ Євген Геллєр. Всеодно працювати йому ніде. У його робочому кабінеті будівельники активно розширюють квадратні метри для їдальні, душової та туалету. До речі, також за власні кошти депутата.

Також  разом з капіталістом Обамою молитиметься український комуніст Ігор Алєксєєв. Хотів би я на це подивитися! А раптом «союз нерушимый» затягне!

З опозиціонерів у черзі на Сніданок до Обами був помічений, наприклад, ударівець Кутовий. Зате немає представників «Свободи». Це й не дивно, а раптом,  заблокують трибуну і вимагатимуть аби Обама розмовляв українською. Хоча, не виключено, що у спискові "зголоднілих" опозиціонерів я недорозгледів...

 Складається враження, що у провладних політиків токсікоз, спричинений браком уваги з боку закордонних політиків. Хоча, захід у Вашингтоні не те місце, де приділяють уваги гостям з України і де проводяться важливі переговори...

Зате тут можна «засвітитися» із сильними світу цього, а якщо пощастить, то й «сфоткатися» з самим Обамою, а потім це подати як прорив у зовнішніх взаєминах. А то у Європі українські політики скоро чатуватимуть на європейських біля туалету. Адже, бажання у "їхніх" говорити з «нашими» все менше і менше…. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.