Влада наживається на киянах за допомогою лічильників

22 січня 2013, 13:41
Власник сторінки
журналіст
0
668

Мешканці будинку по вул. Північній, 14 в Оболонському районі 2 роки не можуть дочекатися встановлення обіцяного лічильника на теплову енергію, що значно б економило кошти жителів.

За словами громадян, згаданий будинок був у плані на встановлення лічильників ще у 2011 році разом з 1000 інших об’єктів по м. Києву. Оскільки протягом року лічильник не було встановлено, мешканці звернулись до Головного управління енергетики, енергоефективності та енергозабезпечення, у відповіді якого їх запевнили, що «у 2012 році у будинку по вул. Північній, 14 лічильник буде встановлено у першу чергу і в найкоротший термін». 

Проте вже почався 2013 рік, а люди обіцяного так і не дочекалися. Як то кажуть: «обіцяного три роки чекають». Так от, три роки скоро минають, тому, виходячи з наївної народної мудрості, для влади настав час віддавати борги. 

Уникаючи встановлення лічильників у цьому та інших будинках, влада не лише змушує їхніх мешканців платить більше за послуги теплопостачання, але й фактично підіграє приватному бізнесу, який продає теплоенергію без обліку. Чиновникам треба визначитися, або вони підігрують олігархам, або вони захищають інтереси киян.

Розумію, що не можна поставити всі лічильники одночасно, але якщо відповідник лічильник вже є, і встановлення його передбачене, то його якомога швидше треба встановити.

Звернувся до голови КМДА О. Попова з вимогою надати доручення відповідним службам якомога швидше вирішити питання щодо встановлення лічильника на теплову енергію у будинку по вул. Північній, 14 в Оболонському районі. А також обнародувати для громади інформацію про порядок встановлення лічильників в інших будинках Києва.

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.