Міліція «кришує» забудовників?

28 грудня 2012, 07:19
Власник сторінки
журналіст
0
19

Та ігнорує громадськість

Міліція знову проігнорувала чергову акцію протесту жителів Дніпровського району, що виступають проти будівництва на зеленій зоні на перетині вул. Юності та вул. Космічної.

Це була вже 5 акція протесту, що закінчилися черговим відмовчуванням міліції. Мешканці вже писали кілька заяв про порушення прав жителів району, проте жодних дій вжито не було. Тому громада запланувала здійснити силову акцію протесту і звернулися до мене, як до людини, яка виросла у дворі поруч, щоб я підтримав цю акцію своєю присутністю.

На зазначену акцію протесту вийшло кілька десятків людей. Міліція їхала дві години. По її приїзді громадяни написали кілька заяв про злочин та вимагали від забудовника надали дозвільні документи на проведення будівництва. Але як і попередні чотири рази дозволів жителі сусідніх будинків так і не побачили.

Я повторно звернувся до О. Попова з вимогою особисто втрутитися в ситуацію і припинити незаконну забудову на зеленій зоні. Та до начальника міліції зі скаргою на бездіяльність підлеглих йому структур, яка межує з «кришуванням».

Нагадаю, на зеленій зоні на перетині вул. Юності та вул. Космічної Дніпровського району невідомими особами було розпочате будівництво – вже виритий котлован. За словами мешканців, наразі гори виритого піску сягають 7-10 метрів. Інформаційні покажчики щодо характеру, призначення, строки виконання та замовника робіт відсутні. Охорона даного об’єкту ніякої інформації не надає. Громадські слухання жителів прилеглих будинків не проводились.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.