Пропоную Київраді кадрові зміни

20 грудня 2012, 14:33
Власник сторінки
журналіст
0
619

Я залишаюся працювати в Громадській гуманітарній раді Києва, у Містобудівній раді та в комісії з питань найменувань та пам’ятних знаків КМДА.

На голову комісії Київради з питань культури та туризму я особисто та фракція «БЮТ-Батьківщина» у Київраді рекомендуємо кандидатуру Дмитра Нікульшина члена фракції БЮТ-Батьківщина.

Крім того, пропоную кандидатури на посаду голів тимчасових комісій, які він очолював. На голову Тимчасової контрольної комісії Київради щодо перевірки діяльності Київського зоологічного парку, рекомендую кандидатуру Олексія Давиденка, члена фракції «Удар». А на голову тимчасової контрольної комісії з вивчення питання щодо забудови Паркової алеї іншого ударівця  - Анатолія Коваленка.

На посаду представника Київради у Верховній Раді України - кандидатуру екс-депутата Київради, який переміг в 222-му мажоритарному окрузі Києва, а тепер народного депутата Дмитра Андрієвського (фракція «Батьківщина» у ВРУ).

На мою думку, ці люди послідовно відстоюють інтереси киян кожен у своїй галузі. Сподіваюся, їхні зусилля, за умови підтримки Київради, принесуть не мало користі київській громаді.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.