Альтанка Януковича = ремонту трьох напівзруйнованих київських пам’яток

09 листопада 2012, 10:27
Власник сторінки
журналіст
0
1280

Реконструкція альтанки президента В. Януковича коштуватиме стільки ж, скільки коштувало б відремонтувати Магдебурзький комплекс, Садибу Мурашка та Караїмську кенасу.

З Держбюджету планується витратити 24 млн. грн. на реконструкцію павільйону з альтанкою для резиденції В. Януковича «Синегора» в Івано-Франківській області.

Якщо президенту хочеться оточити своє життя палацами, то в Україні є безліч історичних об’єктів, які вимагають реконструкції. Наприклад, одна з найкрасивіших споруд Києва, номінант акції «7 чудес України «Палаци, замки, фортеці» - Маріїнський палац, який багато років стоїть в риштуванні. Якщо Маріїнський палац його вже не цікавить, то за ці гроші можна було б привести до ладу цілих три об’єкти, які зараз знаходяться в критичному стані, але на реконструкцію яких десятиліттями не знаходять кошти.

Тоді, коли з бюджету Києва вилучають по 7 млрд. грн. до Держбюджету і столиці не вистачає практично на все - починаючи з реконструкції Бортницької станції аерації та побудови метро на Троєщину, закінчуючи муніципальними надбавками працівникам бюджетної сфери та пенсіонерам – президенту за ці гроші  влаштовують комфортне життя.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.