Губський сфальсифікував дані на сервері ЦВК?

05 листопада 2012, 07:56
Власник сторінки
журналіст
0
1285
Губський сфальсифікував дані на сервері ЦВК?

Коли канівська ОВК пішла додому

В Каневі в 197 окрузі відбуваються відверті фальсифікації. На третю годину ночі  комісією залишилися необробленими понад  15 протоколів. В цей момент члени ОВК пішли спати, близько 6 години ранку додому пішли й працівники-системники, спостерігачі і міліція залишилися в приміщенні комісії. Близько 8 години ранку на сервері ЦВК з’явилася інформація про те, що всі протоколи пораховані і в 197 окрузі переміг Губський.

Ця інформація - пряма фальсифікація.В ОВК досі сидять люди із протоколами і чекають початку роботи комісії. Зміни в показниках на сайті ЦВК були внесені механічно , не у відповідності з тим, що відбувається насправді.


Ще вночі було зафіксовано випадок, коли оператор, нібито випадково, додав  150 голосів Губському. А пізніше відбулися фальсифікації даних по 17 дільницях  197 окрузі.

На думку спостерігачів, зміни на сайті ЦВК могли були зроблені в самій ЦВК, або за допомогою паралельного сервера. Але в будь-якому випадку ці зміни не мають жодного стосування до роботи комісії.

Ситуація в Каневі вкотре показала, що у новий Парламент рвуться фальсифікатори. І це ще одна підстава не приймати результати голосування і вимагати перевиборів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.