Обдурені кияни з Лісового масиву можуть переїхати на Солом’янку

02 листопада 2012, 08:01
Власник сторінки
журналіст
0
1096

Киянам, потерпілим від житлової афери навколо зведення будинку за адресою: вул. Мілютенка, 29 обіцяють передати в користування земельну ділянку на вул. Волгоградській, 8-а.

Киянам, потерпілим від житлової афери навколо зведення будинку за адресою: вул. Мілютенка, 29 обіцяють передати в користування земельну ділянку на вул. Волгоградській, 8-а у Солом’янському районі для будівництва житла.

Таку відповідь я отримав на запит до КМДА щодо надання іншої земельної ділянки ошуканим вкладникам в будівництво на вул. Мілютенка, 29.

Нагадаю, вкладені людьми у будівництво житлового будинку кошти у сумі 17 млн. грн. зникли разом із дозволом на будівництво, земельною ділянкою та відповідальними особами, що мали контролювати використання вкладених інвесторами коштів. 

За довгі роки биття у зачинені двері ошуканих киян нарешті, маю надію, почують. Надання земельної ділянки вирішить одну з проблем цієї афери, якщо обіцянка влади не є передвиборчою «качкою», яка полетить по закінченн ю виборів.

У відповіді зазначається, що питання щодо надання ЖБК «Фенікс-Мілютенко» (потерпілих від дій при будівництві житла на вул. Мілютенко, 29) в користування земельної ділянки на вул. Волгоградській, 8-а у Солом’янському районі на теперішньому етапі опрацьовується.

За наявності усіх дозвільних документів, виданих київською владою, у квітні 2007 р. забудовник ТОВ «МАРС» разом з генеральним підрядником ТОВ БУ МЖК-1 розпочали будівельні роботи зі спорудження житлового будинку на вул. Мілютенка, 29. Але вже в серпні того ж року згідно припису відділу благоустрою та рішення Господарського суду, паркан і споруди, які знаходилися на будівельному майданчику було вивезено у невідомому напрямку.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.