У тролейбусах та автобусах до мене постійно звертаються

25 вересня 2012, 08:43
Власник сторінки
журналіст
0
980

Працівникам муніципального транспорту треба виплатити борги по зарплаті

Голова КМДА багато говорить про транспорт і розвиток транспорту в столиці, який він безпосередньо курує, але питання полягає не лише в транспорті, а й в людях які працюють в цій сфері.

У тролейбусах та автобусах до мене постійно звертаються працівники муніципального транспорту з проханням допомогти їм з виплатою зарплати, оскільки люди вже два місяці не отримують зароблених грошей.

Витрачаючи мільйони на транспорт, О. Попов забуває виплачувати гроші тим, без кого  цей транспорт був би лише залізяччям. Необхідно як найшвидше виплатити людям їх чесно зароблені кошти. Тому що київська влада несе відповідальність за фінансову спроможність муніципального транспорту.

Звернувся до голови КМДА. У зверненні вимагаю від О. Попова якнайшвидше відреагувати на ситуацію та надати доручення відповідним службам позитивно вирішити питання щодо виплати заборгованості по заробітній платі працівникам муніципального транспорту.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.