Самовисуванці хочуть примазатися до опозиції, але бути хочуть у владі

30 серпня 2012, 09:02
Власник сторінки
журналіст
0
659

Це як підробка з Привозу: написано опозиція, а розгледиш уважніше - підштукатурений регіонал.

У Києві багато кандидатів в народні депутати використовують бренд опозиції, однак при цьому балотуються шляхом самовисування і не мають ніякого відношення до Об'єднаної опозиції. Більше того – працюють проти самої опозиції.

 

Вчора зустрічалися депутати-мажоритарники від опозиції і узгодили спільні дії. Нас 12 чоловіків і 1 жінка - Ксенія Ляпіна. Озвучу поки одну проблему - чимало конкурентів, які не є узгодженими кандидатами від опозиції, використовують бренди опозиції в своїй передвиборчій рекламі та в риториці під час зустрічей з виборцями.

 

Такі кандидати стверджують, що працюють з опозицією, закликаючи голосувати за себе - за самовисуванця, «а іноді представника якоїсь партії, яка, як вони стверджують, входить в опозицію». Часом за нібито опозиційника агітують листівками його прихильники і нібито випадково «помиляються», заявляючи що цей кандидат є представником опозиції.

 

Опозиційність - сильний бренд! Всі хочуть до нього примазатися, але зі зрозумілих причин бути в ній не хочуть.

 

Таким чином вони виконують чітко поставлену перед ними ПР задачу – обдурити опозиційно налаштованих виборців, відтягнути голоси, щоб підвищити шанси офіційного чи не офіційного кандидата від влади.

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.