О.П. Попов "Бенкет у чуму" (ФОТО)

27 серпня 2012, 08:54
Власник сторінки
журналіст
0
874
О.П. Попов  Бенкет у чуму  (ФОТО)

за мотивами російського класика

Я звернувся до Прокуратури м. Києва з проханням перевірити факт нецільового використання 1 050 000 грн. міського бюджету, які були виділені на проведення святкувань Дня Незалежності на Софіївській площі.

Концерт, який відбувся на Софіївській площі ввечері (24 серпня) зібрав всього пару сотень глядачів.

Питання: навіщо бюджет витратив мільйон? Щоб задовольнити цікавість кількасот киян?

Думаю, скоріше для того, щоб ПР могла провести в першій половині дня на цьому ж майданчику свою акцію і не витратитись на сцену і декорації.

Така дорога сцена - з сотнями квадратних метрів екранів замість декорацій - знадобилась саме для того, щоб легко міняти символіку - вранці ПР, ввечері - національна.

Вранці регіонали звезли до 10 000 учасників, забрендувавши сцену символікою ПР, яка зникла увечері.

Чиновники настільки звикли красти, що не можуть не вкрасти навіть на Незалежності. Раніше КМДА на схожі концерти виділяла 50-100 тисяч гривень і збирала значно більше людей. Цього разу кияни зневажили концерт на "регіональній" площі, хоча він був хорошим.

Нагадаю, свого часу голова КМДА О. Попов заявляв, що святкові заходи пройдуть за рахунок спонсорів і меценатів, але потім "передумав" і на святкування Дня Незалежності було виділено майже 3 млн. грн. Це за умови рекордного невиконання міського бюджету - на 30%.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.