Як ви думаєте - що це? (ФОТО)

31 травня 2012, 10:28
Власник сторінки
журналіст
0
1487
Як ви думаєте - що це? (ФОТО)

це вхід до центральної бібліотеки Києва

Біля входу до Центральної публічної бібліотеки імені Лесі Українки встановили ятку з харчовими продуктами.

Працівники закладу розповіли депутату, що МАФ з овочами та фруктами з’явився під стінами бібліотеки (біля входу в бібліотеку) вночі з 16-го на 17-те травня. Брудний, розписаний з усіх боків чорною фарбою, масивний кіоск сірого кольору закрив стіну та частину вікна безкоштовного читального Інтернет-залу, в якому протягом дня працюють не менше 50 відвідувачів. Торгівля з кіоску забруднює територію та створює незручності для відвідувачів.


Повністю підтримую бібліотеку в її прагненні мати культурне середовище не лише в приміщення, а й на території навколо закладу, яку колектив бібліотеки весною привів у належний стан. 


Я звернувся до першого заступника голови КМДА О. Мазурчака з проханням перевірити законність встановлення згаданого МАФу та сприяти його демонтажу з прилеглої до бібліотеки території, оскільки всього в кількох десятках метрах від бібліотеки достатньо продуктових магазинів та аналогічних яток. 

МАФи, від яких давно відмовились у всьому світі, продовжують морально і візуально знищувати Київ. Хоча влада й каже, що в Києві нові ятки не з’являються, а лише демонтуються старі - незаконно встановлені, але як бачимо на прикладі території Публічної бібліотеки, це лише слова.

Нагадаю, Публічна бібліотека імені Лесі Українки є центральною бібліотечною установою столиці. Її послугами користується понад 25 тисяч киян. Бібліотека є центральним книгосховищем та науково-методичним центром для публічних бібліотек міста.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.