В Києві на одного голодуючого стало менше

04 травня 2012, 11:54
Власник сторінки
журналіст
0
1321

Але ми не шкодуємо

В наметовому містечку на Хрещатику біля Печерського районного суду, де перебувають голодуючі проти беззаконня української влади та на підтримку Юлії Тимошенко, ви не знайдете Лілії Клинчук, яка ще 25 квітня 2012 року оголосила голодування.

Ліля поїхала голодувати в інше наметове містечко – під стіни Качанівської виправної колонії. Тож тепер там знову є наш представник. Я кажу знову, бо вона вже виїжджала туди голодувати. Як на мене обмін досвідом між наметовими містечками - дуже важлива річ. 

Cьогодні я  з Тетяною  Меліховою, яка голодує 9 день, відвідав аналогічне наметове містечко голодуючих в м. Броварах.

 Крім того, депутат розповів, що серед голодуючих в наметовому містечку більшість людей почуваються добре, але кілька мають серйозне погіршення здоров’я, проте відкидають саму думку про вихід з голодування.

 Я гадаю, що якщо людина втрачає сили, вона повинна відмовитися від голодування, оскільки голодують найсильніші і найвідданіші опозиціонери, а вони нам потрібні здорові і живі. 

Крім того, голодування людей по Україні носить лише солідарний характер, головний же голодувальник – Юлія Тимошенко, яка сьогодні перебуває без їжі вже 15 день.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.