Ще одного голодуючого лікарі вимагають відмовитися від акції протесту

02 травня 2012, 06:39
Власник сторінки
журналіст
0
1070
Ще одного голодуючого лікарі вимагають відмовитися від акції протесту

Двох вже госпіталізовано

Стан керівника фракції БЮТ-Батьківщина в Київраді Тетяни  Меліхової, яка 7 добу проводить в солідарному голодуванні з Ю. Тимошенко різко погіршився. 

Протягом останніх днів стан Тетяни Меліхової кілька разів погіршувався, але вона мужньо трималася. Вчора стан її здоров’я став критичним. Їй довелося провести медичне обстеження, лікарі і я особисто настійливо рекомендували їй припинити голодування, щоб не піддавати ризику життя, але пані Тетяна  відмовилась від цього. 

Пані Тетяна вирішила продовжити голодування, сподіваючись на те, що із сьогоднішнього дня, коли спека в Києві почала відступати, їй стане легше. Я бажаю своїй колезі сил і належного стану здоров’я, щоб продовжити цю важку справу.

Ми не лише підтримуємо Ю. Тимошенко і готові голодувати доти доки голодуватиме вона, а й висловлюємо своє негативне ставлення до нинішньої влади, що замість шляху демократії обрала шлях диктатури. Також ми своїми діями намагаємося активізувати громадські рух спротиву діючій владі в Україні.

Сьогодні, 2 травня 2012 року - Ю. Тимошенко голодує 13 добу. Чимало авторитетних людей і організацій звертаються до Юлії Володимирівни з проханням припинити голодування. Я не надто вірю в те, що ці прохання подіють, бо сьогодні голодування для лідера опозиції цми не єдиний спосіб боротьби.  

Голодування солідарності почалися 25 квітня 2012 року, коли від їжі відмовились четверо львів’ян і я, тож для нас п'ятьох - це вже восьма доба голодування.  26 квітня 2012 року до акції приєдналась голова фракції «БЮТ-Батьківщина» у Київраді Тетяна Меліхова.


Зараз в Україні голодує понад 50 громадян (2-оє госпіталізовані через поганий стан здоров’я). В наметовому містечку на Хрещатику напроти Печерського суду в Києві голодують 8 патріотів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.