Ця влада і здоровий глузд-несумісні речі

08 лютого 2012, 12:29
Власник сторінки
0
1353

Влада продовжує демонстративно ігнорувати всі вимоги цивілізованого суспільства

Влада продовжує демонстративно ігнорувати всі вимоги цивілізованого суспільства. Про те що їм відверто начхати на  прийняту резолюцію ПАРЄ, однією із вимог якої було термінове переведення в Україні кримінального законодавства, зокрема364,365 статей до європейських стандартів та припинення політичних репресій і звільнення політв'язнів, говорить їх сьогоднішнє голосування. 

Відмовившись голосувати за закони, які забезпечували реалізацію цієї вимоги, влада продемонструвала, що ніяких висновків від зустрічей, переговорів, вимог повідних політиків світу, вони не зробили і продовжують розглядати Україну, як свого заручника, якого збираються тягнути разом із собою в прірву міжнародної ізоляції та відповідних санкцій. Сьогоднішнє голосування - це ще один доказ того, що ця влада і здоровий глузд - несумісні речі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.