Найдовша ніч завершилась

23 грудня 2011, 22:49
Власник сторінки
0
1679

Вони приречені

Закінчилась програма.  Мене запросили на 22.20, щоб не заважав Азарову розповідати про "покращення життя". Приїхав на 15 хвилин раніше і проскочив у студію разом із Петром Порошенко. Арсенія Яценюка, який приїхав у  призначений час не пустили взагалі. 

Все ще думками в дискусії.  За два роки ця влада  нічого нового не придумала, щоб прикрити свою безпорадність, нездатність керувати країною, свою жорстокість та злобу. 

Підсумком 2011 року є тільки одне - чинна влада небезпечна для людей і країни. Це вони доводять своїми щоденними репресіями, корупційними схемами та грабунками. Єдине, на що вони спромоглися - винести незаконний вирок Юлії Тимошенко. До речі, це відбулось на 666 день приходу Януковича до влади. Напередодні  була найдовша в цьому році  ніч, але вже сьогодні день почав збільшуватись і світла ставатиме все більше. А вони? Вони приречені,  тому що світло завжди перемагає темряву!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.