Час Майдансу закінчився, почався час - Майдану!

12 жовтня 2011, 14:37
Власник сторінки
журналіст
0
4165

Я звернувся до голови КМДА О. Попова з вимогою розірвати угоду між КМДА та телеканалом «Інтер» щодо проведення на Майдані танцювального проекту«Майдан’s» та зобов’язати організаторів проекту терміново демонтувати обладнання.

Окрім того, що декорації проекту півроку заважають киянам відпочивати в центрі Києва, туристам обмежують цілісний огляд головної площі столиці, вони ще й заважають громадянам висловлювати своє ставлення до влади на традиційному місці - Майдані Незалежності. Протестні настрої в Україні посилюються, громада готова захищати свої права, руйнуючи будь-які штучні і незаконні обмеження. 

Співпрацю з телеканалом «Інтер» КМДА використовує як підставу не проводити масових акцій. А це є не лише порушенням Конституційних прав українців, а й неповага до традицій, які склалися в Києві.

Я здивований позицією київської влади, яка виключно для цього проекту дозволила  (розпорядженням КМДА від 09.02.2011 року) не розбирати сцену та декорації. Адже з усією повагою до танцювального змагання, для проведення довготривалих шоу-проектів існують спеціально побудовані, підготовлені об’єкти чи студії, наприклад Форт Боаяр чи Останній герой.

Нагадаю, що цими ж днями рівно 21 рік тому - в жовтні 1990 року - на колишній площі Жовтневої революції пройшло студентське голодування, що призвело до відставки уряду. З того часу це місце стало своєрідним Гайд-парком. Саме завдяки тій події Майдан отримав нинішню назву - Майдан Незалежності.   

Влада розкидала каміння, час його збирати.  Час Майдансу закінчився, почався час - Майдану!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.