ТИМОШЕНКО І ОТРУТА

24 серпня 2011, 07:29
Власник сторінки
журналіст
0
1254

Влада так і не погодилась на незалежний аналіз крові, а висновки про її стан здоров'я комісія МОЗ зробила лише за візуальними спостереженнями.


Що має зробити влада, якщо її підозрюють в отруєнні лідера опозиції. якщо влада не труїла, або не причетна до отруєння? Терміново дозволити обстеження. ПР знає, що можна залучати іноземних спеціалістів, тощо... Але влада не хоче спростувати підозри. Чому?

Дивно, що коли владу підозрюють в отруєнні лідера опозиції вона  наполягає на тому, що цей аналіз мають робити тільки представники влади. Невже вони не розуміють, що це виглдає підозріло? Що вони намагаються сховати?

Вже пройшло 5 діб, як були обнародувані підозри. За цей час,кщо отруєння припинили, кров вже втратила б деякі показники, що могли б бути першого дня, але і за таких умов влада тягне... Скільки днів треба їм чекати, щоб аналіз не показав отруєння?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.