Хочу, щоб Київрада заборонила в Києві символіку неіснуючих держав

22 квітня 2011, 08:30
Власник сторінки
журналіст
0
3636

З відпорвідним листом я звернувся до голів фракцій та нового секретаря Київради. мета - уникнути шиучного протистояння 1 та 9 травня.

Традиційно в Києві під час святкування великих свят виникає чимало конфліктів через те, що громадськість використовує символіку неіснуючих держав. Київрада повинна вчинити так, як і міські ради деяких інших міст і заборонити використовувати символіку неіснуючих держав.

Я підготував звернення до всіх керівників фракцій та нового секретаря Київради Г.Гереги із проханням підтримати мою ініціативу, яка сприятиме консолідації київської громади. 

Впевнений, треба зробити все можливе, щоб зняти напруженість у суспільстві, яка може виникнути найближчим часом, якщо певні групи киян під час святкування 1 чи 9 травня почнуть використовувати символіку вже не існуючих тоталітарних режимів СРСР , Німеччини чи якісь інші.

У нас є національний прапор і національний герб. Саме вони повинні стати символами всіх святкувань .

Я також закликаю керівників всіх політичних і громадських організацій відмовитись від використання своєї символіки під час загальноміських чи загальнодержавних свят в Києві, щоб не вносити розбрат, а навпаки сприяти консолідації суспільства.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.