Фарс у залі суду

11 травня 2011, 15:01
Власник сторінки
0
2723

Сьогодні другий день, як у Печерському суді розглядається позов Юлії Тимошенко на безпідставність та замовний характер відкритих проти неї кримінальних справ.

Півдня суддя разом із представником ГПУ намагались не допустити  пресу до залу засідань. Але тиском народних депутатів та громадськості представників ЗМІ все ж таки пустити  до залу. Тоді суддя змінила тактику і, вирішивши уморити учасників процесу, почала повільно читати текст справи, яка налічує якнайменше тисячу сторінок.  

Захист Тимошенко надав беззаперечні докази фабрикування  справи проти неї. В тому числі і попередні рішення керівництва ГПУ, щодо безпідставності всіх звинувачень…

Переконаний, що коли, не витримавши цього фарсу, із залу суду підуть останні представники ЗМІ  і громадськості, тоді у тиші пустого кабінету суддя зачитає наданий їй із Адміністрації президента папірець, назвавши його своїм рішенням. На жаль у фальшивої влади завжди фальшиві суди.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.