Бездушне суспільство - приречене

13 травня 2011, 14:14
Власник сторінки
0
876

Перші шпальти деяких газет та сайтів почали заповнюватись заголовками на кшталт: «Чим голодує Луценко?» чи до «До Юри прийшла коханка?»


Аморальності та цинізму влади немає меж. Зараз підконтрольні їй ЗМІ отримали завдання принижувати Юрія Луценка та дискредитувати його акцію протесту проти політичного терору в Україні. І тому перші шпальти  деяких газет та сайтів почали  заповнюватись заголовками на кшталт: «Чим голодує Луценко?»  чи до «До Юри прийшла коханка?».

Знаєте, є деякі видання, від яких нічого іншого і не чекаєш окрім бруду та ганебних псевдо-сенсацій. Але настільки бридко виглядає, коли ресурси із претензією на інтелектуальність та об‘єктивність починає опускатися  до тиражування нісенітниць та хворих жартів,в той час, коли людина свідомо втрачає здоров‘я та своє життя щоб привернути увагу до беззаконня та репресій в Україні.

Жарти над людським стражданням – це страшний діагноз суїциду душ. Суспільство, де люди втрачають свої душі  – завжди приречене.

Сьогодні 22 день, як продовжується голодування політв‘язня Луценка. Дай, Боже,йому сил вистояти та перемогти, а нас вбережи від безумства жорсткості та цинізму!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.