Боротися самим

17 травня 2011, 11:22
Власник сторінки
0
1380

Незважаючи на наведені кричущі факти фальшування чергової кримінальної справи

 та посадові злочини працівників ГПУ, які це вчинили, вчора у Печерському суді зачитали прогнозоване рішення, підготоване на Банковій ще до початку розгляду справи, де відмовили задовольнити позов Юлії Тимошенко.

Безумовно, це рішення суду нікого не здивувало. Але  залишилось дуже бридке та неприємне відчуття того, що театр абсурду на який перетворюють Україну  стає ще більш  демонстративним та аморально цинічним. Проблема в тому, що у виставу цього театру втягнені не тільки високопосадовці та  силові структури, але ж і суди, в яких мільйони українців втрачають надію знайти правду, захист і справедливість. 

Влада вже не приховує свого  курсу на тотальне знищення політичних опонентів не тільки шляхом фальшування справ, але і фізичним. Наглядним прикладом цього є  Юрій Луценко, життя якого опинилось за межею небезпеки.

Ці руйнівні для України процеси: знищення опозиції, свободи слова, правосуддя  економічних прав, фіскальний рекет та банальний бандитизм продовжуватимуть лихоманити країну доки  у нас розгубленість і страх будуть перемагати власну гідність та розуміння, що за своє майбутнє треба боротись і самим.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.