Податковий кодекс – не бита

19 травня 2011, 12:39
Власник сторінки
0
916

Хто компенсує людям і бюджету втрати від непрофесіоналізму, блюзнірства та бездарності чинних урядовців?

Ховаючись від наступу громадян, які втратили можливість годувати свої родини, влада екстрено внесла на розгляд до Верховної Ради ті позиції Податкового кодексу, що стосуються спрощеної системи оподаткування.
Вони поновлюють законодавчі норми, які опозиція вимагала не руйнувати, попереджаючи, що це крім тінізації економіки та знищення робочих місць нічого не дасть ні бюджету, ні країні, а буде серйозним ударом по економіці та малому бізнесу.
Повчаючи менторським тоном про «новий погляд на фіскальну систему»  та використовуючи Податковий кодекс, як биту, урядовці разом з зазомбованою парламентською більшістю нанесли нищівного удару по дрібним підприємцям.
В результаті бюджет недоотримав мільйони гривень. фіксованих платежів, а родини втратили годувальників та навіть мізерні прибутки.
Постає питання, хто компенсує людям і бюджету втрати від непрофесіоналізму, блюзнірства та бездарності чинних урядовців?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.