Корвет для влади

20 травня 2011, 12:49
Власник сторінки
0
2293

«Порадував» сьогодні міністр оборони Єжель,

який закликав наслідувати його приклад і скинутись  всією Україною на будівництво вітчизняного корвету.  Єжель вже, буцім-то, особисто “пожертвував» своїм місячним  заробітком.

Що тут скажеш… Навіть не знаю, що тут найцікавіше…  Чи те, що на будівництво цього корабля держава і так пообіцяла виділити 16 млрд. гривень, чи те, що міністру, видно, вистачає грошей, зекономлених на годуванні солдат.

Але є в цьому «ноу-хау» розвитку кораблебудування і позитив. В чому я впевнений на 100% - це в тому, що подібна ініціативна може бути підтримана українським народом. Але лише  в одному випадку: коли на цей корвет пообіцяє завантажитись і відчалити у невідомому  напрямку вся  нинішня українська влада. Думаю, все населення країни,  більшість з якого нужденне, не пошкодує і  віддасть останнє на такий корабель, сподіваючись, що він більше ніколи не повернеться.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.