Спосіб захиститись

25 травня 2011, 13:09
Власник сторінки
0
1702

Висновок після вчорашніх провокацій тільки один...


Вчора керівники та обслуговуючий персонал владної гільйотини захотіли зробити бліц-криг із ув‘язненням Юлії Тимошенко. Черговий виклик  Генпрокуратури повісткою на допит у вівторок не відрізнявся від попередніх. Вчасно приїхавши на 10.00, поспілкувавшись із журналістами, Тимошенко зайшла до ГПУ. Щойно зачинились вхідні двері прокуратури, як почалась масштабна провокація. Коридори виявились забитими озброєними бійцями спецпідрозділів, які блокували всі кабінети будівлі. Навіть працівники ГПУ, незадіяні в цій провокації втратили можливість виходити з власних кабінетів,  навіть для того, щоб задовольнити  свої природні потреби.

Юлії Володимирівні повідомили, що її затримали, нахабно обшукали та почали готувати до переправлення у слідчий ізолятор. Як стало відомо згодом, паралельно із видачею в понеділок повістки Тимошенко, ГПУ за дорученням вищого керівництва країни забезпечило прийняття прихованого рішення «придворного» Печерського суду щодо затримання Юлії Володимирівни. 

Офіційна мотивацією цього рішення - Тимошенко заважає слідству та ігнорує виклики. Тобто, екстрасенси та ворожки, що працюють на владу були впевнені, що лідер опозиції проігнорує виклик. Цього передбачення вистачило, щоб суд прийняв замовне рішення. Навіть факт вчасного приїзду до ГПУ не змінив брудного  сценарію.
 
Заяви та рішення суду про силовий привід втратили будь-який  сенс, але їх тупо виголошували речники ГПУ.

Тільки завдяки позиції громадян, які прийшли підтримати Тимошенко та розгорнули імпровізований мітинг під прокуратурою; депутатам, які заблокували виїзди звідти; журналістам, які чесно почали розвінчувати брехню та аморальну провокацію, а також реакції світового співтовариства, влада дала задній хід. Через тиск громадськості та світу, вони близько 18.00 години змушені були прийняти рішення про звільнення Тимошенко.

Висновок після вчорашніх провокацій тільки один – тільки разом, об‘єднавшись, ми можемо захистити право людини вільно жити в Україні. Тільки разом, об‘єднавшись, ми можемо забезпечити гідні умови для свого життя. Тільки разом, об‘єднавшись, ми не дамо перетворити Україну на заповідник тоталітаризму та криміналітету, відгорожений від Європи колючим дротом.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.