Енергозберігаюча міліція

30 травня 2011, 14:28
Власник сторінки
0
1757

Сьогодні зранку прочитав у ЗМІ, що чинний уряд збирається закупити за гроші, отримані від продажу квот за кіотським протоколом 2 тисячі машин для МВС.

Що тут сказати? Чинний уряд не приховує свої пріоритети та перетворює прискореними темпами демократичну країну на тоталітарного монстра. Саме тому на їх думку, найперспективніші, найекологічніші енергозберігаючі технології може забезпечити тільки репресивна машина МВС.

Але цікаво і інше - одним із головних звинувачень проти Тимошенко було те, що вона витратила кіотські гроші на пенсії для людей. А тут ці гроші знайшлись і не просто знайшлись, а будуть забезпечувати транспортом не лікарів, не школярів, не інвалідів, а найбільш «нужденну» в Україні верству – міліцію.

Тобто, Ю. Тимошенко свого часу спромоглася в умовах світової кризи і пенсії виплатити і «кіотські» гроші зберегти. Тепер грубе фальшування справи проти неї доведене не тільки міжнародним аудитом, але і безглуздим антинародним рішенням чинного уряду.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.