Небезпечна зараза

31 травня 2011, 10:10
Власник сторінки
0
1389

Коли чиновники займаються облаштуванням комфортних унітазів

Коли люди вже не здатні за отримані чесною працею доходи забезпечувати власну родину чистою водою і якісними продуктами, коли у водогонах подається вода, якою навіть машини мити небезпечно, а влада замість ремонту каналізації списує кошти на екстравагантні клозети для віп-персон – що може бути в результаті? Відповідь ми бачимо в місті Маріуполі  Донецької області – починається холера.

На Донбасі ця влада себе взагалі нічим не обмежує. Так, місцеві чиновники вирішили закупити 10 пересувних туалетів на 5 мільйонів гривень.  У відповідь донецька прокуратура відкрила кримінальну справу? Ні. Від заздрощів заходилась ремонтувати власні  туалети  за  255 367.2. гривень (за інформацією порталу Держзакупівель).

А в цей час, коли чиновники займаються облаштуванням комфортних унітазів, каналізація в містах області вже не витримує.

Коли і далі замість відновлення провалених соціально-економічних програм та дієвих реформ, зокрема, комунальної сфери, буде реалізовуватись єдиний пріоритет Партії регіонів – збагачення купки власників віп-туалетів за рахунок тотального зубожіння населення, холера може стати для України не більш екзотичною, ніж китайська гречка.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.