Безперервний процес

01 червня 2011, 11:45
Власник сторінки
0
1192

Саме в таких футболках сьогодні депутати нашої фракції розпочали день у Верховній Раді

   З того, як сховався, відмовившись прийти до ВРУ Генпрокурор, як невпевнено виступав його заступник, можна зробити висновок, що навіть в умовах  розкрученого репресивного свавілля та відсутності  судочинства в Україні, Генеральна прокуратура розуміє безперспективність сфальшованих ними справ.

Але вони продовжують виконувати наказ політичного керівництва. Доведені до абсурду три справи – нічого. Вони відкриють нову, четверту, п‘яту тощо. Такі ж безглузді, як і попередні, але процес не зупиняється, опозиція обмежена в своїх діях та вимушена виправдовуватись. Брудні шоу мають теми для обговорення, репресивний маховик не зупиняється.

І цей процес буде безперервний, поки вони перебувають при владі, грабуючи країну та сподіваючись, що зможуть  утриматись у своїх кріслах шляхом знищення своїх опонентів та залякавши мовчазний народ.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.