Як заробити мільйон? Мільйони!

01 червня 2011, 14:49
Власник сторінки
0
2271

Дуже просто


Черговою, в безперервному потоці корупційних подій, стала купівля під  керівництвом Міністра палива та енергетики Бойка нафтової бурової установки за 400 мільйонів доларів, яку виробник продав посередникам  за 248 мільйонів доларів.

Тобто лише за одну оборудку у держави вкрадено більше 150 мільйонів доларів.

Але ж до неприхованої масштабної корупції за останній рік в Україні вже звикли. Цікаво інше - реакція Міністра палива та енергетики. Він навіть не зробив вигляд, що йому про це нічого не відомо. Навіть не пообіцяв розібратися з корупціонерами, що його «підставили», тобто підписали за його вказівкою угоду. Ні, він пообіцяв дійсно розібратись і доручив це зробити СБУ. Але ж розібратися з журналістами, які оприлюднили матеріали про цю ганебну справу. Оце типова  реакція сучасних керівників, сучасної України на сучасні події.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.