Країна боржників

03 червня 2011, 10:26
Власник сторінки
0
2013

Чергова схема збагачення придворного олігархату


Вчора Президент Янукович підписав прийнятий  кишеньковою більшістю закон, відповідно до якого власникам  комуненерго, найбагатшим людям України (Фірташу, Коломойському тощо) списали 24 мільярдний борг перед державним бюджетом.  Населенню так не пощастило. Пеню, яку ввела підконтрольна Партії регіонів більшість не тільки не скасували, але навіть не призупинили.

Бюджет не отримує мільярди, придворні олігархи стануть знову на мільярди багатші, а лічильник для простих громадян продовжує намотувати оберти, безмежно збільшуючи їх борг. Гарна схема? Але цій владі цього замало. Щоб ніхто з людей не зміг приховати від ненажерливих кредиторів дитячу коляску або старий диван, в день підписання цього закону, Конституційний Суд, давно шокувавший всіх своєю «принциповістю» та «знанням» права, виніс  вердикт, що в оселі боржників можна вриватись з обшуками та описувати майно ще до рішення суду.

Україна форсовано перетворюється на країну безправних боржників та безкарних кримінальних кредиторів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.