Загазоване судочинство

08 червня 2011, 09:10
Власник сторінки
0
1626

Єдиним досягненням у газовій сфері нинішньої влади є те, що вони змогли вкрасти 12 мільярдів державного газу

Чергове  фіаско в газових переговорах уряду Януковича-Азарова – зайве свідчення не лише їх безпорадності, але і бездарності здачі Севастополя в обмін на обіцяний населенню дешевий газ, який країна так і не отримала. 

Зараз єдиним досягненням у газовій сфері нинішньої влади є те, що вони змогли вкрасти 12 мільярдів державного газу, передавши його підконтрольному їм «РосУкрЕнерго».  Великі друзі Москви, послідовно здаючи національні інтереси, не можуть зрушити газове питання ні в яку сторону, коли на вулиці +30оС та стабільно працює ГТС. В той час, коли в умовах кризи, газової блокади та падіння температури нижче –20 оС Тимошенко спромоглася одна зупинити конфлікт, отримати 20% знижку та необхідні для енергетичного балансу країни 12 млрд. кубів дешевого газу. Влада це вважає злочином як, до речі, і своєчасну виплату пенсій та забезпечення транспортом сільської медицини.

Cьогодні ж, на цей раз  Апеляційний суд, буде робити вигляд, що розглядає незаконність порушення кримінальної справи проти Тимошенко. Можна впевнено прогнозувати, що і цей суд черговий раз доведе відсутність судочинства в Україні, оголосивши заздалегідь підготовлену відмову.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.