22 червня

22 червня 2011, 10:02
Власник сторінки
0
949

З поваги до перекреслених життів та доль, ми повинні пам‘ятати, що агресорів не можна умиротворити, вмовити чи задобрити


70 років тому почалась Велика Вітчизняна війна.  Війна, розв‘язана гравцями на великій політичній шахівниці, які прагнули безмежної влади. Долі та життя інших людей їх не цікавили, вони просто не брали це до уваги. За цією грою спостерігали інші потужні та авторитетні країни. Їх лідери вважали, що з агресором краще домовитись.  Згадайте Мюнхенську змову 1938 року, коли американська та європейські демократії замість того, щоб покарати агресора вирішили його умиротворити і віддали йому Судетську область. Успішно перетравивши її, агресор зрозумів, що апетит приходить під час їжі. Пішло  жадібне пожирання Польщі, Франції, Австрії, та практично всієї Європи. І як наслідок – вторгнення 22 червня.

Скільки насправді мільйонів людей загинуло під час Другої світової війни не знає ніхто. Тільки в Україні Молох війни знищив кожного п‘ятого.

З поваги до цих перекреслених життів та доль, ми повинні пам‘ятати, що агресорів не можна умиротворити, вмовити чи задобрити.

Схиляємо голови перед жертвами війни, героями, які своєю кров‘ю розрахувалися за помилки, зраду  та підступність політиків.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.