Байдужий завтра стане наступним

23 червня 2011, 14:25
Власник сторінки
0
1652

Завтра о 9 годині у славнозвісному Печерському суді влада планує розпочати ганебне судилище над Юлією Тимошенко за безглуздими сфабрикованими звинуваченнями


Рішення цього суду, щоб  позбавити опозицію лідера вже підготоване.  Вони намагаються прийняти його якомога швидше, щоб якнайменше свідків було у цієї ганьби. Саме тому обрано літній час, час відпусток. Час, коли у людей, навіть не зважаючи на економічну скруту, вистачає сімейних клопотів, щоб не звертати уваги на проблеми, які стають дедалі більшими в Україні.

Якщо буде реалізовано цей сценарій, зрежисований в АП, будуть зняті всі обмеження на переслідування не тільки політичних опонентів режиму, а й всіх, хто має іншу думку.

Тому сьогодні йдеться не просто про захист лідера опозиції від репресивного свавілля влади, питання значно ширше – захист демократії, захист свободи, захист європейського шляху України.

Коли ви не байдужі до майбутнього своєї країни,  до майбутнього своїх дітей, приходьте о 9.00 завтра до Печерського суду на вул. Хрещатик, 42а.

Скажемо «НІ» свавіллю влади! Скажемо «НІ» політичному терору! Скажемо «НІ» знищенню демократії в Україні!

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.