Дні без Конституції

28 червня 2011, 10:44
Власник сторінки
0
889

Що робити, коли не працюють закони та Конституція?


Носієм суверенітету і  єдиним  джерелом  влади  в  Україні  є

народ. 

Ст.5 Конституції України


 

28 червня 1996 року в результаті засідання ВРУ, яке тривало майже добу була прийнята Конституція України. Не залишаючи Верховну Раду протягом 24 годин, 315 депутатів проголосувало «за». 


Пройшло 15 років. Змінилося  все. Наші діти вчать, що Конституція - основний закон держави. Сьогодні це словосполучення звучить як знущання, тому що беззаконня стало нормою. Конституція розтоптана та не діє, як і більшість законів, які повинні захищати права та інтереси громадян. Олігархи при владі та біля влади за рік  в рази  збільшують свої мільярдні статки за рахунок зубожіння мільйонів. Країною керує кримінал, а чесних людей кидають за ґрати.


Що робити, коли не працюють закони та Конституція? Вихід тільки один - повернутися до першоджерела, Закону Божого та діяти виключно за ним. А він суровий, але дієвий та справедливий.


"А боязливим, і невірним, і мерзким, і душогубам, і розпусникам, і чарівникам, і ідолянам, і всім неправдомовцям, їхня частина в озері, що горить огнем та сіркою, а це друга смерть!

(Одкр 21:8)


Зверніть увагу, що разом зі злочинцями та брехунами згорять і боязливі, тобто ті, хто боїться захистити себе свою родину та свою країну.  


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.