Чи згоден український народ?

30 червня 2011, 13:11
Власник сторінки
0
3243

Чи згоден український народ з бажанням ПР гвалтувати країну та насолоджуватись протягом 10 років абсолютною владою?

Коли чинний президент приймав у Межигір‘ї відібраних та перевірених  натхненним виконанням політичних замовлень журналістів, він озвучив свій намір керувати країною 10 років. Одразу ж, на підтвердження його слів, представниця ГПУ у Печерському суді розповіла як це буде.

Необтяжена мораллю прокурор Лілія Фролова повідомила, що  на виконання завдання Банкової прокуратура планує посадити Юлію Тимошенко на 10 років. Я не думаю, що ці терміни -  просте співпадіння. Це сценарій, який розігрується владою. Ця влада вважає, що для того, щоб вони могли насолоджуватись владою протягом 10 років, їх опоненти повинні бути або у тюрмі, або на кладовищі.

Інше питання, чи  згоден український народ з їх бажанням правити та і з їх бажанням розтоптати і знищити всіх опонентів, які їм заважають ґвалтувати країну?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.