Останній день

06 липня 2011, 05:39
Власник сторінки
0
1651

Наше майбутнє - країна, де всі люди потенційні злочинці?


Автори та виконавці злочинного фарсу під назвою «суд над Тимошенко» намагаються зламати останню барикаду, яка захищає від відновлення повномасштабного тоталітаризму, знищення залишків демократії, свобод та прав людини. Ми отримаємо країну, де не працюють закони і Конституція, де всі люди – потенційні злочинці (введені владою у цей ранг), а влада буде вирішувати кого і коли карати.


Спостерігаючи за тим, як розвиваються сьогодні події, дивуюсь наскільки вони бояться Тимошенко. Контролюючи практично всі телевізійні канали, влада, незважаючи на обіцянки Європі щодо прозорості процесу,  розпочала наступ на пряму трансляцію з якої хоч якусь об‘єктивну інформацію  з цього судилища могли отримувати люди.  Так, за вказівкою Адміністрації Президента, кишенькова організація, створена ще при Адміністрації Кучми, під назвою «Союз юристів» звертається з вимогою припинити прямі трансляції на «5 каналі» і ТВі. Тобто влада взертається сама до себе з вимогою припинити розповсюджувати будь-яку інформацію про брудний  повністю сфальшований та інсценований процес. На додаток влада просить сама себе бути більш жорстокою та нещадною.  


Більше того, навіть мітинги на підтримку Тимошенко намагаються глушити, виставляючи потужну звукову апаратуру під прикриттям міліції та декількох десятків наймитів, які махають прапорами невідомої організації. Навіть власні ПРвські прапори вони бояться виставити перед людьми. Під записану гучну фонограму купка цих людей нескладно «вимагає» розправи над лідером опозиції.


Тобто, ні по ТБ ні в пресі, ні навіть на мітингах в Україні  вже зараз (ще до завершення процесу) не дають можливість сказати правду. Не треба бути пророком, щоб зрозуміти, що буде відбуватись в Україні після того, як процес завершиться за їх сценарієм.


Події, що розгортаються на Хрещатику у Печерському суді торкаються кожного з нас. Тому що це суд саме над нашим майбутнім. І справа тут не в опозиції, не в її лідері, справа в нас. Під дахом цього процесу вже почали руйнацію пенсійного законодавства, що призведе до того, що люди вмиратимуть раніше, ніж виходитимуть на пенсію. Вже почали позбавляти елементарних пільг соціально незахищених верств населення, але ж все це тільки початок. 


Вирок, який вони хочуть оголосити буде вироком для всіх, хто не хоче повзати на колінах. Цей вирок вони планують оголосити ближче до  24 серпня, яке поки що є Днем незалежності України.  Цей день може виявитись останнім днем нашої з вами незалежності. Тому що при тоталітарному режимі всі залежні і всі безправні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.