"Суд" продовжує глумитися над судом

18 липня 2011, 15:31
Власник сторінки
0
3490

Ліквідувавши атрибути суду ця влада продовжує рухатись за відпрацьованою аморальною схемою.


Сьогодні людиною-маріонеткою у чорній мантії був видалений до завершення процесу адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко, єдиний, хто вів справу захисту від початку та був ознайомлений зі всіма сфальшованими томами.
Більше того, людина в чорному звернулася до своїх господарів із кляузою про позбавлення Власенка права займатись юридичною діяльністю.

Сергій Власенко дійсно заважав найманцям-карателям чинити беззаконня в судовій залі. Виведенням його із процесу вони зухвало демонструють свою готовність завершити злочин та прибрати із процесу всіх, хто буде їм у цьому заважати.

В зв‘язку із цим постає питання: хто кого виведе із процесу? Ця влада український народ, який їй постійно заважає, чи український народ цю владу, яка дійсно заважає йому жити гідно?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.