320 мільйонів на забаганки + 350 тисяч евро на унітаз

25 липня 2011, 17:08
Власник сторінки
соціальний експерт
0
6362

Захмарні розкоші і унітази із золота на фоні злиденної країни, тотальної корупції і ув’язненої опозиції

Державне управління справами витратить 152,30 мільйони гривень на реконструкцію державних резиденцій Януковича в Криму. Крім того, для зручності відпочинку першої особи, розпочато будівництво двох гелікоптерних майданчиків у Масандрі і Форосі.  Про це повідомляє "Вісник державних закупівель".

Також державне управління справами витратить 165 мільйонів гривень на обслуговування президента за кордоном.

 Отже, разом на ремонти дач, гелікоптерні забаганки і обслугу буде: 152,30 + 165 = 317,3 млн. грн. Це майже 320 мільйонів державних коштів на зручності однієї  людини.

 Але й цього замало санвузол в резиденції Януковича у "Межигір'ї" прикрашений напівдорогоцінним камінням і може коштувати 350 тисяч євро.

Про це пише найбільше французьке "Агентство Франс-Прес": "За інформацію джерел серед будівельників, санвузол повністю оздоблений напівдорогоцінним камінням, що обійшлося у 350 тисяч євро".

Матеріал про дорогоцінний унітаз та інші розкоші "Межигір'я" оприлюднили також три відомі французькі виданя та одна газета у Люксембурзі. 

"Приватну резиденцію українського президента Віктора Януковича оточують секрети, бережуть паркани і охоронці. Царська розкіш, якою описують резиденцію в пресі, лише підгодовує чутки, але й підозри про корупцію влади", - пишуть французькі журналісти. У статті йдеться про тенісні корти, вертолітний ангар, гараж на 70 автомобілів та басейни в президентській резиденції. Там також наведено цитату української газети "Сегодня", яка порівняла "Межигір'я" з "маленьким містом".

     В той же час,  в Україні найменші в Європі зарплати, пенсії та згідно даних ООН   майже 80% населення на межі бідності.

    

Захмарні розкоші і унітази із золота на фоні злиденної країни, тотальної корупції і ув’язненої опозиції.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.