Страх, як іржа, роз‘їдає розум владі

01 серпня 2011, 12:22
Власник сторінки
0
5788

Влада, що диригує процесом над Юлією Тимошенко, який відбувається в центрі міста в будинку із табличкою «Печерський суд», б‘є будь-які брудні рекорди свавілля та знущання над Конституцією і законодавством


На четвертий день, мабуть, з десятої спроби, Кірєєв дозволив вступити в процес адвокату. Це майже через тиждень після того, як Тимошенко була позбавлена права на захист без будь-яких пояснень та коментарів.

В той же час, порушуючи всі можливі закони та процесуальні дії, суд відмовив новому захиснику в його праві на ознайомленні зі справою. І якщо раніше він примушував захист читати по 5 000 сторінок протягом трьох діб, то зараз захист взагалі позбавлений права на вивчення справи. Так, не зробивши перерви, як того вимагає закон, Кірєєв продовжив допит свідків, як того зажадали його господарі, щоб не зірвати затверджений в АП графік катування.

Залишається питання,які ще закони вони не переступили, які норми вони ще не порушили в цьому трагічному фарсі?

Такі зухвалі дії з одного боку є свідченням впевненості у своїй безкарності, а з іншого – страху, який паралізував розум і здоровий глузд влади. Страх не дає їм хоча б камуфлювати цей злочин проти лідера опозиції під формальний процес. Печерська трагедія щодня демонструє світу, хто справді прийшов до влади в Україні і що вони хочуть зробити з нашою країною.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.