Комітет опору

06 серпня 2011, 15:30
Власник сторінки
0
3846

"Батьківщина" звертається до всіх опозиційних сил із закликом створити єдиний Комітет опору

Ця влада перейшла межу і фактично розпочала війну проти власного народу, тому "Батьківщина" закликає всіх об'єднатися в боротьбі проти тоталітарного режиму.
Сьогодні кожен, хто відчуває свою відповідальність за країну повинен об'єднатись, як один кулак.
Тому "Батьківщина" звертається до всіх опозиційних сил із закликом створити єдиний Комітет опору, опору цьому тоталітарному, нелюдському режиму.
Сподіваюсь, що багато опозиційних лідерів не тільки вміють красиво говорити про те, як вони люблять Україну, а й здатні на конкретні дії. Здатні на боротьбу.
Саме зараз  з’ясується хто є хто. Стане зрозумілим, хто готовий захищати свою державу, хто готовий виборювати незалежність і свободу, а хто просто буде штатним опозиціонером  чекати поки всіх  здатних до боротьби кинуть за грати. А вони потім вийдуть на екрани телевізорів і розповідатимуть, як вони співчувають Україні, яка перетворилась на зону.
Друзі, єднаємось, бо в єднанні сила. Разом ми непереможні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.