Будуємо нову країну?

13 серпня 2011, 08:49
Власник сторінки
соціальний експерт
0
3478

В результаті "реформ Януковича" влада прагне отримати ідеального підданого - малоосвіченого, без історії і культури, який все життя буде працювати за мінімальну мізерну платню, вчасно сплачувати податки і квартплату та помре на наступний день після виходу

Вона прийшла не за грошима.

 - Я пропрацювала все життя, трудовий стаж - 45 років. А пенсію дали всього 960 гривень. Зараз принесли нові квитанції за комунальні послуги, треба віддати майже половину пенсії! Як же мені жити далі ?! Ціни на їжу, на саме необхідне зростають щодня! плакала в моїй депутатській приймальні маленька, худенька пенсіонерка.

 - Скажіть мені, чому нинішня влада так по-хамськи ставиться до простих людей?!

 І таких відвідувачів - що прийшли не за матеріальною допомогою, а за правдою і справедливістю - стає все більше. Не тільки стареньких, а й молодих. Молоді зараз значно важче знайти роботу.

 Гірка правда в тому, що «неконкурентноздатне» населення нинішній біло-голубій владі просто заважає "будувати нову країну". Вони роблять все можливе, щоб своїми "реформами" вкоротити життя "лузерам", "особам на стадії доживання" (тобто, пенсіонерам). До того веде захмарне зростання комунальних тарифів і цін на продукти харчування при фактичному заморожуванні пенсій, заплат, стипендій.

 Але і цього владі мало, урядом Азарова зареєстровано законопроект №7562, яким суттєво обмежуються або ліквідуються соціальні виплати і пільги шістнадцятьом категоріям громадян, починаючи з чорнобильців, афганців, ветеранів, інвалідів та дітей війни й закінчуючи міліціонерами, лікарями, вчителями.

 Так звані "реформи" сприяють зубожінню, вимиранню та деградації значної частини населення України. Відповідальність за це повина нести уся "владна вертикаль" Партії регіонів на чолі з Януковичем.

 При  цьому власні статки міністрів і олігархів за рік влади Януковича зросли в двічі і більше. Більшу частину доходів вони, уникаючи оподаткування, ховають в офшорних зонах. А нам кажуть, що грошей на індексацію зарплат, пенсій, стипендій хоча б на рівні справжньої інфляції (не менше 42 %)  нема і не передбачається.

 Освіта і сім’я деградує. Справа не тільки в переписуванні історії Табачником, але й в тому, що виховати повноцінну особистість та громадянина за жалюгідні копійки казенної зарплатні можуть лише одиниці, подвижники. Решта педагогів опустили руки, залишили молодь сам на сам з блатною вуличною субкультурою хамства, агресії, паління, алкоголю, наркотиків.

 В результаті "реформ Януковича" влада прагне отримати ідеального підданого - малоосвіченого, без історії і культури, який все життя буде працювати за мінімальну мізерну платню, вчасно сплачувати податки і квартплату та помре на наступний день після виходу на пенсію.

 Після цього керівництво держави ще й щиро дивується, чому за минулий рік скоротилась народжуваність і зросла смертність, чому зростає соціальне напруження. 

 Щоб збити хвилю народного обурення влада вирішила йти шляхом репресій  та арешту лідерів опозиції.

 Висловити свою громадянську позицію проти репресій і погіршення життя можна щодня з 9-00 біля Печерного Судилища, Київ, Хрещатик ,42.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.