Разом

22 серпня 2011, 12:00
Власник сторінки
0
2344

Незалежність не існує без свободи


Лишь тот достоин жизни и свободы,

Кто каждый день идет за них на бой

Гете

 

Всі ми знаємо, що незалежність не існує без свободи, тому що без свободи наступає залежність. Залежність від корупції, від чиновників, бандитів. Тому свобода - це перший показник реальної незалежності будь-якої країни.  І коли ми захищаємо свою власну свободу, ми захищаємо і незалежність.

Сьогодні ж, 20 років по тому, як Україна була проголошена незалежною, у нас намагаються відібрати свободу. І якщо ми не відстоїмо її, День незалежності дійсно перетвориться лише на номінальне свято, як цього хоче влада. Цього року вони збираються влаштувати на наш ювілей гру у футбол на Хрещатику та спів попсових пісень під фанеру на майдані Незалежності, ще й мабуть роздадуть дешеве пиво і хліб (відповідно до класики).

Тому, друзі, 24 серпня ми збираємося разом,  щоб не тільки гідно відсвяткувати День незалежності та разом пройтись по центру Києва. Ми збираємось щоб довести всім, що незалежності без свободи бути не може. І ми готові захищати свободу і незалежність свою та своєї країни.

Тому приходьте 24 серпня об 11.00 до пам'ятника Шевченку в Києві. І звідти ми разом підемо до перемоги! Звідти ми разом підемо до нової України!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.