НЕЗАЛЕЖНІСТЬ: КОНСТИТУЦІЯ І ПРОВЛАДНІ СУДИ РІЗНОЇ ТОЧКИ ЗОРУ

24 серпня 2011, 07:18
Власник сторінки
журналіст
0
970

Чому Конституція дозволяє нам те, що забороняють суди? Щось треба міняти. Президент вважає, що конституцію. Я думаю, що простіше розібратися з судами.

Зі Свіятом Незалежності!

Тільки от свякувати ми мусимо провладно, гламурно, поп-музикою і хот-догами. А якщо хтось хоче висловити незгоду щодо напрямку руху держави, що дозволяється згідно Конституції, то шансів у нього немає. Усі незалежні суди України ніби за помахом палички чарівника забороняють усі акції протесту. І це звичайно говорить про неупередженість суддів, про принциповість влади і про те, що суди краще за конституйцію знають, що треба народу. Зрештою, що тут дивуватися, якщо і сама Конституція видана нам в користування саме судом.

Особисто я вважаю, що мої конституційні права важливіші ніж рішення суду. Саме тому я і йду до парку Шевченка, щоб разом з іншими незгодними сказати владі, що ми не Росія чи Біларусь, де влада вирішує, що я маю параво робити, де я маю святкувати і за кого голосувати.

Об 11.00 ми усі там! А ви?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.