У київських регіоналів майнові розборки!

26 серпня 2011, 11:23
Власник сторінки
журналіст
0
1406

Олександр Попов, який поки що працює головою КМДА, повинен терміново поміняти своїх помічників, радників чи консультантів, бо своїми заявами він відверто підставляє своїх же однопартійців - В.Дейнегу та О.Омельяненка, інших депутатів з провладної команди

Сьогодні О.Попов  заявив, що інформація, яку розповсюджують деякі депутати, зокрема я, відносно планів київської влади розташувати експозицію та фондіи Музею історії Києва у четвертій вежі Київської фортеці - не відповідає дійсності.

У звязку з цим хочеться нагадати Олександрові Павловичу те, чого він може й не знає.
Кілька місяців тому Київрада підготувала, погоджений з кабміном, проект рішення про передачу до державної власності цілісного майнового комплексу "Київська фортеця". Цей проект тривалий час не включався до порядку денного, але 23 червня витання нарешті винесли на розгляд тепутатів. Але, як було повідомлено головою профільної комісії В.Дейнегою, це питання зняли на вимогу О.Попова.

На мою вимогу питання повторно включили до порядку денного на 14 липня. Цього разу, коли дійшло до розгляду, питання теж зняли. Але цього разу пояснення були конкретними - там буде музей. Єдине вільне приміщення "Київської фортеці" - 4 башта, яку вде кілька разів намагалися забрати у музея.

До речі, нещодавно директор музею "Київська Фортеця" оприлюднив інформацію про те, що насправді згадану фортецю збираються віддати в оренду на 49 приватній компанії, тому й загальмували передачу закладу в повному обсязі до державної власності.

Днями керівництво Музею Історії Києва виступило категорично проти оголошених депутатами-регіоналами на сесіїх Київради планів про переселення музею до Київської фортеці.

А сьогодні О.Попов заявив, що таких планів і не було, що я поширюю дезінформацію.

Хотілося б переадресувати О.Попова до О.Омеляненка та В.Дейнеги, які й оприлюднили версію преселення музею. Хай між собою розберуться, які у кого плани. І заодно хай усі троє пояснять, з якої такої причини ПР гальмує, всупереч бажанню колективу і Міністерства культури, "Київську фортецю" до державної власності.

Хто хоче знати подробиці обговорення - http://kmr.gov.ua/decree_sten.asp?Id=7267 - тут стенограма сесії 14.07.2011. Читайте сторінку 28-30 та 62.

Отже, це не я розповсюджую дезінформацію, а Попов не може розібратися зі своїм оточенням. Ви, панове регіонали, спочатку розберіться між собою...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.