Скандальну забудову на "Театральній" хочуть зробити музеєм історії Києва.

26 серпня 2011, 12:08
Власник сторінки
журналіст
0
1407

Дуже правильне рішення: яка влада - такий і музей. Сьогодні Київ і його історія з його нинішньою владою тільки і вартий того, щоб розміщати головний музей Києва у скандальних незаконних забудовах.

Дуже правильне рішення: яка влада - такий і музей. Сьогодні Київ і його історія з його нинішньою владою тільки і вартий того, щоб розміщати головний музей Києва у скандальних незаконних забудовах. Ніби від того, що це не торговий комплекс, а музей, забудова стане законною... Ніби в ній є фондосовища, виставкові зали, тощо... 

Комісія, що була створена за вказівкою Азарова, прийняла рішення, що цей  будинок, що побудований з порушенням норм та несе небезпеку метро, має бути демонтований і на його місці мав роташуватися сквер. Демонтаж і створення скверу - немалі гроші. От і вирішив Попов зекономити їх для Алієва. Небезпеки і порушення зберігаються, будинок руйнує зовнішній вигляд міста, заважає жителям сусіднього будинку, він не прилаштований для музейництва, але ж такий поворот подій економить мільйоні Алієву. Більше того, він знамає з нього відповідальність за незаконне будівництво.

До речі, О. Попов (голова КМДА) кілька місяців, як він сам повідомив, вів переговори, щоб скандальний будинок на "Театральній" став Музеем Історії Києва, а в той же час він  публічно обіцяв громаді ці ж кілька місяців, що цей будинок буде знесено. Адже він небезпечний, руйнує візуально місто і не відповідає будівельним нормам. Очевидно, Попов брехав. Він сам це визнав! Отакі у нас "лідери".

Влада грається, влада бреше, влада випробовує наше терпіння...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.