Знову вінок

30 серпня 2011, 11:44
Власник сторінки
0
2739

вінок - це вже невід'ємний атрибут чинного президента?


65-річну пенсіонерку посадили на 10 діб за відрізану стрічку з вінка, який намагались визнати «персональним майном Януковича». Це не невдалий жарт. Це проза нашого життя, життя України 2011 року.

Члена партії «Батьківщина», Галину Швидку, 65-річну пенсіонерку дійсно сьогодні засудили до 10 діб арешту. Патріотку вирішили кинути за грати лише через те, що вона відрізала з вінка, який стояв в ногах Тараса, частину стрічки на якій було прізвище чинного президента.

В міліції та в суді їй запропонували сказати, що стрічку вона взяла собі як сувенір. Але вона відмовилась, заявивши, що це була її політична позиція, її протест проти злочинів влади.

Цікаво, що відрізавшого стрічку «винуватця» не тільки знайшли, а й осудили за декілька днів, а тих, хто давав команду відрізати голову журналісту, досі шукають.

Вони намагаються залякати патріотів, намагаються посіяти страх серед небайдужих до майбутнього України! Хай сіють! Хто сіє вітер,  пожне бурю! Бурю тих, хто не зламався, хто не став на коліна, бурю, яка очистить нашу країну!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.