За парканом

05 вересня 2011, 11:13
Власник сторінки
0
1392

Швидко… але впевнено всіх нас хочуть сховати за паркан


 Про кроки «назустріч людям» можна говорити безкінечно. Це і 10 діб за вінок, і взяття на підписку  про невиїзд футбольного фаната за кричалку про президента. Навіть толерантно «мати глибоко на увазі» позицію Заходу стосовно  політичних репресій над Тимошенко, Луценко та іншими опозиціонерами – це також крок назустріч. Крок назустріч тоталітаризму. «Маленький» такий.

Швидко… але впевнено всіх нас хочуть сховати за паркан. За паркан як залізний, так і паркан зламаної свідомості, усвідомлення себе слабкими та ні на що не здатними. Що стосується фізичних  парканів, то спочатку масивну металеву огорожу поставили перед ЦВК, потім перед Адміністрацією президента, тепер уже і Верховна Рада відгороджується сталевими прутами від навколишнього світу, перетворюючись на гетто, для тушок та їх диригентів, куди вже не може потрапити пересічний громадянин.

Це  поки що зовнішні ознаки перетворення України на тоталітарну державу. Досягти своєї мети вони намагаються посіявши в людях страх і зневіру. Тому що суть будь-якої диктатури - змін страх і зневіра мільйонів людей. 

Проте в Україні ця епідемія виліковна. Ми її подолали  в 2004 році, тому подолаємо і зараз! І всі паркани будуть зруйновані!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.