Спецназ влаштував побоїще на Хрещатику

05 вересня 2011, 14:32
Власник сторінки
журналіст
0
2054

Щойно, не зважаючи на подану однією з громадських організацій заявку і відсутність рішення суду, кількасот бійців спецпідрозділу напали на групу маніфестантів, які намагалися встановити намети.

Щойно, не зважаючи на подану однією з громадських організацій заявку і відсутність рішення суду, кількасот бійців спецпідрозділу  напали на групу маніфестантів, які намагалися встановити намети.

Події розгортались на протилежній від Печерського суду стороні Хрещатика – у наметовому містечку. 10 наметів було зламано і вилучено, близько 10 активістів затримано. 

В даний момент кількасот бійців спецпідрозділу «Беркут» знаходяться в повній амуніції та готовності до силового протистояння. На трибуні біля Печерського суду виступає один із учасників сутички, якого побили «беркутівці». 

Влада вкотре порушила закон, адже всі необхідні для проведення таких акцій документи були своєчасно подані. На жаль,  це нікого не зупинило, бо силові структури сліпо підкоряються незаконним вказівкам влади та ігнорують права громадян.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.