Сьогодні круглий стіл в Київраді розгляне ситуацію навколо Музею історії Києва

08 вересня 2011, 08:22
Власник сторінки
журналіст
0
824

Комісія Київради з питань культури та туризму скликає круглий стіл заради обговорення проблем Музею історії Києва. Круглий стіл «Музей історії Києва: минуле, майбутнє, сьогодення» відбудеться сьогодні о 13.00 за адресою вул. Хрещатик, 36.

В обговоренні проблеми візьмуть участь депутати Київради, співробітники музею та громадськість. На круглий стіл запрошені депутати Верховної Ради України: В.О. Яворівський та К.Б. Куликов, голова КМДА О.Попов та профільний заступник голови КМДА Л.Новохатько.

Поки у вирішенні питання щодо надання приміщення Музею історії Києва ми лише чуємо з одного боку заяви чиновників та з іншого - пропозиції вирішення ситуації громадських активістів. Підходи ж у цих груп прямо-протилежні. Для того, щоб всебічно розглянути ситуацію необхідна дискусія. Саме таким дискусійним майданчиком повинен стати круглий стіл під егідою нашої комісії.

Акредитація журналістів здійснюєтьсяза телефоном: 279-61-42.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.